Uvažovali jste někdy o tom, že byste se zúčastnili bootcampu kódování nebo datové vědy, abyste se naučili dovednosti, které potřebujete k získání vysněné práce? Pokud ano, pravděpodobně jste se zajímali o výši školného u těchto programů a přemýšleli jste, jestli existuje nějaký jednodušší způsob, jak ho zaplatit. Naštěstí Coding Bootcamp Praha nabízí možnost odkladu školného jak u Web Development Bootcampu, tak u Data Science Bootcampu, což studentům umožňuje odsunout platbu většiny školného až na dobu po absolvování bootcampu. Podívejme se na to, jak odklad školného funguje a kdo může tento typ platebního plánu využít.

 

Jak funguje odklad školného?

Coding Bootcamp Praha nabízí svým studentům možnost odkladu školného - platební plán - Zaplatit později. Pokud zvolíte tuto možnost, znamená to, že předem zaplatíte jenom nízkou částku, díky které si rezervujete místo v konkrétním kurzu. Zbytek školného se vám pak rozdělí do několika měsíčních splátek, které začnete splácet po ukončení kurzu. Věříme, že i to pomůže, aby se naše kurzy stali finančně dostupnějšími pro všechny, kdo mají zájem o kariéru ve světě technologií.

Pro Web Development Bootcamp to tedy znamená jednu splátku předem, při přijetí do programu, a následně 10 měsíčních splátek po jeho ukončení.

V případě Data Science Bootcampu se jedná o jednu splátku předem a 4 měsíční splátky po ukončení bootcampu.

 

Kdo může využít odkladu školného?

Odklad školného může být pro vás zajímavý, zejména pokud nemáte zrovna našetřeny peníze na uhrazení plné částky bootcampu. Jediné, co potřebujete, je nadšení pro věc, dobrá pracovná morálka a odhodlání!

Ačkoli bychom chtěli v budoucnu nabídnout možnost odkladu školného všem, aktuálně zde existují jistá omezení. Proto vám můžeme tento platební plán nabídnout jenom v případě, že jste občanem České republiky nebo zde máte trvalý pobyt. Pokud splňujete alespoň jedno z těchto kritérií, rádi vám odklad školného umožníme.


Upozorňujeme, že možnost odkladu školného platí pouze pro programy Web Development Bootcamp a Data Science Bootcamp. U ostatních (kratších) kurzů a workshopů takovou možnost neposkytujeme.

 

Naše mise


Coding Bootcamp Praha chce pomoci všem, kteří chtějí přejít do technologických oborů. Díky odkladu školného máte tento cíl na dosah, i když právě nemáte našetřeno. Věříme, že i tato možnost pomůže začínajícím webařům a datařům dopracovat se k cíli bez zbytečných obav, jestli na to mají.

 

O našich programech